avatar
Mehmet Ali Salık Dr. Öğretim Görevlisi BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ, GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın 8 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 19 TR Dizin Atıf 10
8 Yayın
1 Hakemlik
19 CrossRef Atıf
10 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ, GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2872

1

3

2872

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF 8 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4119

8

2

4119

Potansiyel Bir Coğrafi İşaret: Saruç
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2719

0

1

2719

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4098

1

1

4098

4

1

916

Yayınlar

Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: Mehmet Ali Salık , Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1274040
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2830

1

2830

0

2146

ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2150

0

2150

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2872

3

2872

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4119

2

4119

1

916

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4098

1

4098

1

2719

Yayınlar

Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: Mehmet Ali Salık , Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1274040
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2830

1

1

2830

ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21133
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2150

4

0

2150

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2872

1

3

2872

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF 8 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4119

8

2

4119

4

1

916

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4098

1

1

4098

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.