Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Doç.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın
5
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
11
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0003-1173-5793
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Nanoteknoloji
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayınlar
CHLORELLA VULGARIS İÇEREN AZ YAĞLI KURABİYELER: HAMUR REOLOJİSİ, FİZİKSEL, DOKUSAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Ayşe Neslihan Dündar
,
Oya Irmak Şahin
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22076
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
411
0
FAVORİ
411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
What have been highly pointed in bread and sourdough researches: using bibliometric analysis as a powerful tool
Yazarlar:
Ozen Sokmen
,
Özlem Sökmen Gürçam
,
Ayşe Neslihan Dündar
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1121959
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
297
0
FAVORİ
297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Optical and mechanical properties of bi-layer biodegradable films from poly lactic acid and bovine gelatin
Yazarlar:
Fatma Tuba Pirinç
,
Adnan Fatih Dağdelen
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
343
0
FAVORİ
343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÜKSEK BASINÇ HOMOJENİZASYON İŞLEMİ UYGULANMIŞ FINDIK PROTEİNLERİNDEN ÜRETİLEN YENİLEBİLİR FİLMLERİN MEKANİK VE BARİYER ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
804
0
FAVORİ
804
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimicrobial Activity and Antioxidant Capacity of Thyme, Rosemary and Clove Essential Oils and Their Mixtures
Yazarlar:
Furkan Turker Saricaoglu
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Innovative Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2862
0
FAVORİ
2862
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Gıda
Journal of Innovative Science and Engineering
Editörlük
European Food Science and Engineering
Yazım Editörü
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Gıda
Journal of Innovative Science and Engineering
Yayınlar
CHLORELLA VULGARIS İÇEREN AZ YAĞLI KURABİYELER: HAMUR REOLOJİSİ, FİZİKSEL, DOKUSAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Ayşe Neslihan Dündar
,
Oya Irmak Şahin
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22076
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
411
1
ATIF
0
FAVORİ
411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat