avatar
Elif Feyza Topdas Doç. Dr. Atatürk Üniversitesi
Yayın 9 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 25
9 Yayın
13 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
25 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

Atatürk Üniversitesi

Popüler Yayınları

2

1

838

Yayınlar

FONKSİYONEL DONDURMA: ELMA, BAL KABAĞI VE PORTAKAL LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRME
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21152
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1109

0

1109

0

491

0

14464

Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül, Elif Feyza Topdaş , Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3467

0

3467

Kayısıların Ultrases Yardımlı Ozmotik Kurutulması
Yazarlar: Elif Feyza Topdaş , Mustafa Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2013 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1288

0

1288

Yüksek Hidrostatik Basinç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar: E. Feyza Topdaş , M. Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2012 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1477

0

1477

Yayınlar

1

0

616

2

0

491

2

1

838

4

0

14464

Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül, Elif Feyza Topdaş , Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3467

10

0

3467

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.