Hayri Coşkun profil resmi
Hayri Coşkun Prof. Dr. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 15 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 18
15 Yayın
3 Hakemlik
18 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1557

4

1

1557

GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hayri Coşkun , Ercan Sarıca , Büşranur Büyüktanır , Nizamettin Baş, Emine Tanrıkulu , Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 625

4

1

625

Yayınlar

0

136

KATIK KEŞİ ÜRETİMİ İÇİN EN UYGUN KURUMADDE VE YAĞ ORANININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Kübra Özcan, Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23092
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 195

0

195

Satışa Sunulan Bazı Peynirlerde Taklit ve Tağşiş Durumu
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382962
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 524

0

524

DÜZCE’DE YETİŞTİRİLEN ANADOLU IRKI MANDA SÜTLERİNDE LAKTASYON BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23034
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 281

0

281

0

6718

KEFİR STARTERİ KULLANILARAK ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNDE OLGUNLAŞMA BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar: Sümeyra Eser, Hayri Coşkun , Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20050
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 724

0

724

GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hayri Coşkun , Ercan Sarıca , Büşranur Büyüktanır , Nizamettin Baş, Emine Tanrıkulu , Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 625

1

625

İNSAN YETİŞTİREN ODAK OLARAK AKADEMİK ETİĞE BİR BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2020 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 880

0

880

İNEK VE MANDA SÜTÜNDEN YAPILAN YOĞURTLARIN RAF ÖMÜRLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ÇALIŞMA
Yazarlar: Ercan Sarıca , Hayri Coşkun , İlker Can Kemer, Ezgi Seher Samur, Fatma Merve Çifçi, Ayten Aktaş, Hilal Erer, Emine Vergili
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19035
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1040

0

1040

UHT VE PASTÖRİZE SÜTLERDE ORGANİK KLORLU PESTİSİTLERİN TAYİNİ
Yazarlar: Hayri Coşkun , Melis Karakaş
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18058
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1501

0

1501

KEÇİ SÜTÜNDEN FARKLI PIHTILAŞTIRMA YÖNTEMLERİ İLE ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNİN OLGUNLAŞTIRILMASI ESNASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar: Hayri Coşkun , Merve Demirtaş
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18073
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1114

0

1114

0

2387

0

1344

Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1557

1

1557

Yayınlar

DÜZCE’DE YETİŞTİRİLEN ANADOLU IRKI MANDA SÜTLERİNDE LAKTASYON BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23034
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 281

1

0

281

KEFİR STARTERİ KULLANILARAK ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNDE OLGUNLAŞMA BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar: Sümeyra Eser, Hayri Coşkun , Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20050
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 724

2

0

724

GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hayri Coşkun , Ercan Sarıca , Büşranur Büyüktanır , Nizamettin Baş, Emine Tanrıkulu , Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 625

4

1

625

İNEK VE MANDA SÜTÜNDEN YAPILAN YOĞURTLARIN RAF ÖMÜRLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ÇALIŞMA
Yazarlar: Ercan Sarıca , Hayri Coşkun , İlker Can Kemer, Ezgi Seher Samur, Fatma Merve Çifçi, Ayten Aktaş, Hilal Erer, Emine Vergili
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19035
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1040

1

0

1040

UHT VE PASTÖRİZE SÜTLERDE ORGANİK KLORLU PESTİSİTLERİN TAYİNİ
Yazarlar: Hayri Coşkun , Melis Karakaş
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18058
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1501

1

0

1501

GELENEKSEL MENGEN PEYNİRİNİN MİKROBİYAL KALİTESİ, UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, TEKSTÜREL VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17089
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2387

1

0

2387

Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1557

4

1

1557

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.