Ali Soyuçok profil resmi
Ali Soyuçok Dr. Öğr. Üyesi MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 8
7 Yayın
3 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 347

0

1

347

Yayınlar

Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 347

1

347

0

622

0

1047

0

947

0

2472

0

2784

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8511

0

8511

Yayınlar

2

0

947

1

0

2472

2

0

2784

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8511

3

0

8511

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.