Göksel Kemal Girgin profil resmi
Göksel Kemal Girgin Yrd. Doç. Dr. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 9 Hakemlik 19 CrossRef Atıf 10
9 Yayın
19 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken, Göksel Kemal Girgin
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1098

1

1

1098

1

1

1846

TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Göksel Kemal Girgin , Berna Karakaş
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2574

4

1

2574

1

1

721

3

1

937

Yayınlar

1

168

0

527

1

937

1

721

0

1250

TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken, Göksel Kemal Girgin
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1098

1

1098

TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Göksel Kemal Girgin , Berna Karakaş
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2574

1

2574

Yayınlar

3

1

937

1

1

721

1

1

1846

TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken, Göksel Kemal Girgin
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1098

1

1

1098

TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Göksel Kemal Girgin , Berna Karakaş
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2574

4

1

2574

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.